Prindal hout

Over ons bedrijf

Beste klant,

In 1978 richtten Paul en Jacqueline Vanderroost-Nies het familiebedrijf Prindal-Hout op. De hoofdactiviteit van het bedrijf was bosbouw en het verhandelen van rondhout.

 

In 1993 vervoegde Nicolas Vanderroost het familiebedrijf en legde hij zich toe op de productie van palen. Alexandra Vanderroost startte in 1996 en concentreerde zich op tuinhout. 

 

Sinds onze oprichting zijn wij geëvolueerd tot een productie- en distributiebedrijf en hebben wij ons opgewerkt tot een marktleider in het leveren van tuinhout, rondhoutpalen en hout voor water- en wegenbouw. Al ons hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, waarvoor wij FSC- en PEFC-certificaten ontvangen. 

 

Aangezien uw bestellingen niets minder verdienen dan de beste zorgen, maken wij er een erezaak van u steeds de nodige informatie te bezorgen om uw projecten correct uit te voeren. 

 

Om een snelle service te kunnen garanderen, hebben wij een grote voorraad hout in ons bezit. U kan bij ons terecht voor zowel grote als kleine partijen. Indien gewenst kunnen wij uw hout ook op de door u gekozen locatie leveren. 

 

Binnen de Benelux, Frankrijk en Duitsland kunnen wij steeds een stipte levering garanderen dankzij ons eigen vrachtwagenpark. Onze vrachtwagens kunnen voorzien worden van aanhanger en kraan. Onze ervaren vrachtwagenchauffeurs zorgen ervoor dat uw bestelling steeds tijdig geleverd wordt. 

Indien u uw order liever zelf komt ophalen, dan zorgen wij dat deze klaar staat wanneer u langs komt, zo verliest u geen tijd. 

 

Wij blinken uit in persoonlijke service, snelle levertijden dankzij onze permanente voorraad, de hoge kwaliteit van ons hout en het persoonlijk advies dat u steeds kan krijgen. 

 

Wij danken u voor uw vertrouwen in Prindal-Hout en hopen u ook in de toekomst tout uw dienst te zijn. Uw wensen zijn de basis voor al onze opdrachten. Ons team staat elke dag klaar om een oplossing op uw maat aan te bieden. 


Alexandra en Nicolas Vanderroost